Fra hovedgård til Kathmandu

Vores lærling Jonathan er taget til Nepal, hvor han skal hjælpe og lære om VVS arbejde under andre forhold end dem Jonathan kender hjemmefra virksomheden.

Hovedgaard & omegns VVS har fået muligheden for at bidrage og deltage i et genopbygningsprojekt, der organiseres i et samarbejde mellem Blik og Rør, Dansk Metal og arbejderorganisationen Arbejdsvigerne.

Det bliver også spændende at opleve, hvordan de laver VVS-arbejde. De har nok ikke samme moderne værktøjer som os. Der kan vi nok lære af de løsninger, de alligevel er i stand til at lave.
Måske kan jeg lære at tænke løsninger på en anden måde i dagligdagen bagefter

Fire lærlinge og et særligt certifikat

Jonathan følges med 3 andre håndværkerlærlinge, og de skal hver især hjælpe med deres faglighed i genopbygning efter omfattende skader fra jordskælvene i 2015.

VVS arbejdet skal bl.a. hjælpe med færdiggørelse af turistattraktionen Chaya Devi Complex. Her skal køkkener og restauranter færdiggøres.

Sammen med denne rejse ligger der flere goder at tage med sig hjem til Danmark. Udover eventyret og de nye arbejdsformer venter også et certifikat for udført arbejde.

Dette projekt vil bringe noget særlig viden og egenskaber ind i læretiden, som vi ville have svært ved at efterligne herhjemme.

Vi ønsker Jonathan en god rejse til Nepal, og glæder os til at følge med i hverdagen og de eventyr der venter.