Jordvarme

– Jordvarme er fremtidens miljøvenlige varmekilde

Varmepumper udnytter den gratis energi, som altid findes i naturen. Med en CTC varmepumpe er det muligt at spare mange penge på varmebudgettet – helt op til 60% – samtidig med at udledningen af CO2 reduceres til et minimum.

Gennemprøvet teknologi
CTC Jordvarmepumper er en gennemprøvet teknologi, som er driftsikker, effektiv og meget miljøvenlig. En jordvarmepumpe fungerer sådan, at den varme, som altid findes i jorden i frostfri dybde, opsamles i et nedgravet rørsystem og komprimeres i varmepumpen. Længden på rørsystemet afhænger af husets forventede varmebehov.

Få et overblik over hele sortimentet hos Gastech.

Jordvarme en af fremtidens miljøvenlige varmekilder

Sådan fungerer en jordvarmepumpe

Funktionen i jordvarmepumpen ligner den, der benyttes i et køleskab – blot med modsat fortegn. I køleskabet trækker en kompressor varmen ud af skabet. Efter samme princip trækker jordvarmepumpen varme ud fra jorden og afgiver den til en væske, der cirkulerer i rørsystemet. Derved overføres varmen fra jorden til varmeanlægget. Radiatorer eller gulvvarme virker, som de plejer – det er kun prisen på varmen, der er anderledes.

 

Kan kombineres med solvarme

En løsning med varmepumpe kan ideelt kombineres med solvarme. På den måde udnytter man al den gratis varme i naturen – uden at belaste miljøet.

15 års garanti og service

Når du køber en CTC varmepumpe, får du tilbudt en serviceaftale med Gastech-Energi, som kan forlænges i op til 15 år. Aftalen skal tegnes, når anlægget er nyt, og sikrer dig frie servicetilkald i tilfælde af driftstop, frie reservedele og de lovpligtige hovedeftersyn. Varmeanlæg baseret på en varmepumpe skal ifølge loven have udført et årligt serviceeftersyn.

Energisparetilskud

Lige nu kan du få et ekstra energisparetilskud på op til 12.000 kr. afhængig af nuværende opvarmningsform.

 

Ekstra el-rabat

Reduktion i elafgiften på 0,52 kr. pr. kWh for det forbrug, der ligger over 4.000 kWh til en el-baseret varmepumpe. Det bliver hurtigt til 3.000-4.000 kr. yderligere i besparelse.