Renovering

Skal badeværelset eller køkkenet renoveres, står vi gerne for VVS-delen. Gennem tiden har vi indgået i et væld af forskellige projekter, som har stillet store krav til faglig kunnen og koordinering. Derfor er du garanteret en solid og langtidsholdbar løsning, når du lader Hovedgård & omegns VVS stå for projektet.

 

Totalentrepriser i Hovedgård og omegn

Vi tager også gerne totalentreprisen på opgaven og fungerer som tovholder, så du slipper for at finde håndværkere, udvælge materiale og koordinere mellem de forskellige faggrupper.  Vi har et tæt samarbejde med dygtige tømrere, malere, murere og elektrikere, som vi ved, vægter kvalitet lige så højt som os selv.

 

Grundigt arbejde inden for VVS

Hos Hovedgård & Omegns VVS plejer vi at sige, at opgaverne skal udføres lige så grundigt, som var det hjemme hos os selv, vi var i gang. Det sikrer høj kvalitet i arbejdet og et resultat, som du kan glæde dig over i mange år frem.

Kontakt os på telefon 75 65 90 30 for at høre mere.

Største delen af vores kunder kommer fra Hovedgård, Horsens, Skanderborg, Odder, Århus, Østbirk, Gedved, Brædstrup, Tranbjerg, Solbjerg, Lund, Egebjerg og Ry, men vi tager også kunder ind fra resten af landet.