Varmepumper

– Spar op til 60% på varmeregningen år efter år med en varmepumpe

En varmepumpe udnytter den varme, som altid findes i luften eller i jorden. Teknologien har udviklet sig eksplosivt i de senere år, og varmepumper udgør derfor et yderst konkurrencedygtigt, miljøvenligt alternativ til traditionelle varmeløsninger.

15 års Total Tryghed
Hovedgaard & omegns VVS samarbejder med Gastech-Energi, som forhandler varmepumper fra svenske CTC.

Få et overblik over hele sortimentet af CTC varmepumper og tilbehør her.

Når du køber en CTC varmepumpe, får du tilbudt en serviceaftale med Gastech-Energi, som kan forlænges i op til 15 år. Aftalen skal tegnes, når anlægget er nyt, og sikrer dig frie servicetilkald i tilfælde af driftstop, frie reservedele og de lovpligtige hovedeftersyn. Varmeanlæg baseret på en varmepumpe skal ifølge loven have udført et årligt serviceeftersyn.

varmepumpe løsning for varmesystem

Tilskud og rabat

Lige nu kan du få et ekstra energisparetilskud på op til 12.000 kr. afhængig af nuværende opvarmningsform.

 

EKSTRA EL-RABAT

Reduktion i elafgiften på 0,52 kr. pr. kWh for det forbrug, der ligger over 4.000 kWh til en el-baseret varmepumpe. Det bliver hurtigt til 3.000-4.000 kr. yderligere i besparelse.

Lad os hjælpe dig med at skifte til miljørigtig varme, så du kan spare masser af penge. Vi sørger for alle formaliteter vedr. tilskudsordningen.

Største delen af vores kunder kommer fra Hovedgård, Horsens, Skanderborg, Odder, Århus, Østbirk, Gedved, Brædstrup, Tranbjerg, Solbjerg, Lund, Egebjerg og Ry, men vi tager også kunder ind fra resten af landet.